Nyheter

Ny kontrakt - Nybygg. 203

Vi har inngått kontrakt om levering av komplett elektriske installasjon for NB. 203 ved Aas Mek. Verksted, som bygges for Kerko Seatrans. I leveransen inngår også blant annet WellControl™ Vi takker Aas Mek. Verksted for tilliten og ser frem til å ta fatt på prosjektet.

Ny kontrakt - Nybygg nr. 202

Vi har gleden av å informere om at vi har inngått kontrakt om leveranse av komplett elektrisk installasjon til nybygg nr. 202 ved Aas Mek. Verksted. Skipet skal leveres til Migdale Transport Ltd. i Skottland. Vi takker Aas Mek. Verksted for tilliten.

Ny kontrakt - Nybygg nr. 200 og 201

Vi har inngått kontrakt om levering av elektriske installasjoner for NB.200 og 201 (bildet) ved Aas Mek. Verksted, som bygges for Sølvtrans. Vi takker Aas Mek. Verksted for tilliten og ser frem til å ta fatt på prosjektet.

Ferdigstilling av Nybygg nr. 882

Vi har levert elektriske installasjoner til nybygg nr. 882 "Research" ved Vard Langsten, som ble overlevert Research Fishing Company i Shetland i oktober 2018. Vi takker for samarbeidet og ønsker rederiet lykke til.

Sjøfront Vestnes sentrum

Vi har overlevert installasjon og belysning til den nye sjøfronten i Vestnes sentrum. Takk til Søvik & Skåravik for oppdraget. Se bilder og video her

Nybygg 143 - Koven

Vi har levert elektriske installasjoner til NB. 143 - Koven som ble overlevert rederi fra Salthammer Båtbyggeri i februar. Vi takker Salthammer for tilliten.

Ny kontrakt - Nybygg nr. 199

Vi har inngått kontrakt om levering av elektriske installasjoner for NB.199 ved Aas Mek. Verksted, som bygges for Sølvtrans. I leveransen inngår også egenproduserte systemer som: Hovedtavle, nødtavle, alarmanlegg IAS og WellControll. Vi takker Aas Mek. Verksted for tilliten og gleder oss til å ta fatt på prosjektet.